Afgelopen zaterdag heeft het VMK zijn jubilarissen van de afgelopen periode in het zonnetje gezet. Normaal gesproken gebeurt dat op de jaarlijkse feestavond in november, ter gelegenheid van de viering van St. Cecilia. Gezien de lockdown konden die feestavonden echter lange tijd geen doorgang vinden.

De jubilea hebben wel in kleinere kring aandacht gekregen, maar om deze toch de verdiende luister bij te zetten werd besloten om nu al in de zomer de gelegenheid te baat te nemen en er met alle leden en partners een feest van te maken. Zo werd deze middag bij de Perdstal op een informele manier gevierd dat 8 zangers gezamenlijk 300 VMK-jaren op de teller hebben staan. Inclusief de deze dag afwezige Theo Janssen waren dat er zelfs 340. Gezien het uitstel inmiddels eigenlijk al 344 jaar, merkte voorzitter Diederik Nijenhuis terecht op.

Op de foto zijn de jubilarissen v.l.n.r. Sef Fleurkens (50 jr), Tonny van den Boom (25 jr), Henk Koenen (50 jr), Loet Janssen (25 jr), Hans Gommans (50 jr), Leo Heldens (25 jr), Harrie Surminski (25 jr) en Hans Oudenhoven (50 jr).

Geïnteresseerden die ook willen bouwen aan een mooie zangcarrière: kom op donderdagavond 19:30 uur naar de repetitie in de Witte Hoeve.